ECO Friendly - Uw specialist in pelletkachels en pelletketels
Menu
Home
Pelletkachels prijzen
Milieuvriendelijke Verwarming op houtpellets
Pelletkachels
CV-Pelletketels
Prijzen pelletkachels
Realisaties - Pelletkachels, CV-Kachels op pellets en Pelletketels
Promoties Pelletkachels
Pelletkachel
Veelgestelde vrage5lletketels en Pelletkachels
Catalogus Pelletketel, Pelletkachel
Infobladen pelletketels, pelletkachels
Links ivm uw pelletkachel en pelletketel

Techniek pelletkachels

Nieuws & Events

 
Pelletkachels aan verlaagde prijs!
Hier vindt u een overzicht van tweedehands kachels
Kijk hier voor de komende evenementen en nieuws!

Nieuw in ons aanbod: TRAEGER PELLET GRILLS

Traeger-logo

Vanaf 1 juli 2017 is Eco Friendly cvba verdeler van de Amerikaanse TRAEGER pellet grill. In Amerika is deze bijzondere barbecue op pellets reeds jarenlang een hit. Nu verovert TRAEGER ook Europa.

TR_Timberline850_550x425

Op zaterdag 23 september zullen we aanwezig zijn op de beurs te Sijsele. U kan er proeven van heerlijke gerechten klaargemaakt op de Traeger pelletgrill door een gespecialiseerde kok. Wij van Eco Friendly waren zelf getuige van een kookdemonstratie op de Traeger-BBQ's. We waren nagenoeg onmiddellijk onder de indruk van het gebruiksgemak en de ongelofelijke mogelijkheden die de Traeger grills bieden. Maar uiteindelijk was het toch de fijne smaak van de bereide gerechten die ons overtuigd heeft om ook verdeler te worden van de TRAEGER pellet grills!

Wie reeds een Traeger pelletgrill in zijn bezit heeft kan zijn enthousiasme nauwelijks nog verbergen en wil er alles uit halen. Deze grills kunnen bijna alles aan: braden, roken, bakken, stomen, smoren, barbecueën, warmhouden. En dat alles met gemak én een verfijnde smaak. Speciale pellets zorgen voor de speciale toets van uw gerechten. Je moet ervan geproefd hebben om het te kunnen geloven...

U kan ook kennismaken met de meest verkochte Traeger grills in onze toonzaal.Traeger heeft reeds 7 modellen barbecue grills die momenteel verkrijgbaar zijn op de Belgische markt. U kan deze toestellen bij Eco Friendly bestellen.

Op vrijdag 21 juli hielden we een speciale opendeurdag.

Traeger-evenement_20170721

Er is momenteel geen nieuws, u kan u steeds hier inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en promoties.
ECO Friendly Nieuws

PELLET GRILL TRAEGER

Nieuw!

Ben je een lekkerbek?
Hou je van BBQ?
Op zaterdag 23 september bereiden we heerlijke gerechtjes met een Traeger pelletgrill op de handelsbeurs te Sijsele vanaf 18 u..
Kom zeker eens langs om kennis te maken en te proeven !

za 23 september

klik HIER zeker!


Toonzaal Adegem

Koekoeklaan 51 A, 9991 Adegem (GPS nr. 47). Ons gebouw is te zien vanaf de Prins Boudewijnlaan t.h.v. het Canadakerkhof en is gelegen in een kleine KMO-zone nabij de bedrijven VanRaes en E-Crane.

klik hier voor de openingsuren


Toonzaal te Westerlo

toonzaal weer open

Pelletkachels Vanhees
Boerenkrijglaan 4a
2260 Westerlo
0494 60 59 50

Ook hier de fantastische TRAEGER pelletgrills te koop!

openingsuren

klik hier


Nieuws - Pelletketels en Pelletkachels
Pellets ECO Friendly Heating - Uw specialist in pelletkachels en pelletketels! Vind een pelletkachel Centrale verwarming op houtpellets - Pelletketel Eco Friendly - Pelletkachel specialist Hernieuwbare Energie - Pellets